Dispositivos e acessórios
Sous-vide Honeyed Figs
Preparação 10min
Total 1h
16 pieces
Ingredientes
-
fresh figs halved, stems trimmed8
-
honey3 oz
-
balsamic glaze3 oz
-
ground cinnamon¼ tsp
-
ground ginger¼ tsp
-
salt1 pinch
-
star anise1
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)65 oz
-
lemon juice1 oz
-
ice cream to serve
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
10 mg
Proteína
0 g
Energia
197 kJ /
47 kcal
Gordura
0 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
12 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sous-Vide
8 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Porcini mushroom salt
5min
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2h 55min
Easy Cheese Souffles
1h
Peanut Brittle
1h 30min
Gluten free choux puffs with Swiss meringue
1h 20min
Apple Butter
1h 30min
Apple Butter
1h 30min
Mustard-Dill Sauce
2h 15min
Sous-vide asparagus with poached eggs
1h 5min
Spicy peach and mango chutney
45min
Apple Lime Vinaigrette
5min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30min