Dispositivos e acessórios
Steamed bánh mì burgers with pickled carrots
Preparação 20min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves2
-
1 fresh red chilli, deseeded, cut in piecesfresh bird's eye chilli deseeded, cut in pieces1
-
boneless pork meat sinew free, cold, cut in pieces (3 cm)500 g
-
fish sauce10 g
-
salt1 ½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
water770 g
-
sugar2 pinches
-
dried yeast1 tsp
-
Italian flour type 00 (see tip)250 g
-
oil plus extra for frying and greasing15 g
-
carrots200 g
-
daikon radish150 g
-
fresh coriander leaves only, plus extra for serving3 sprigs
-
rice vinegar30 g
-
sugar1 tsp
-
mayonnaise4 tbsp
-
sriracha sauce1 - 2 tbsp
-
pâté, any type (opcional)100 g
-
cucumber cut in slices50 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
1413.4 mg
Proteína
28.9 g
Energia
3071.5 kJ /
734.1 kcal
Gordura
43.7 g
Fibra
3.6 g
Gordura saturada
11.8 g
Hidratos de carbono
57.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fusion Kitchen
14 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3h 35min
Leek and Cheese Tart
1h 5min
Ultimate Ice Blended Bandung
10min
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer, TM5)
45min
Steamed Cumin Beef Buns
2h 30min
Vegetable Fritters
20min
Vietnamese Chicken Pho
1h 10min
Cheat's chicken shoyu ramen
40min
Mango frozen yogurt
5min
Prawn laksa (Chef Degan)
50min
Fish Tacos
45min
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2h 20min