Dispositivos e acessórios
Steamed bánh mì burgers with pickled carrots
Preparação 20min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves2
-
1 fresh red chilli, deseeded, cut in piecesfresh bird's eye chilli deseeded, cut in pieces1
-
boneless pork meat sinew free, cold, cut in pieces (3 cm)500 g
-
fish sauce10 g
-
salt1 ½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
water770 g
-
sugar2 pinches
-
dried yeast1 tsp
-
Italian flour type 00 (see tip)250 g
-
oil plus extra for frying and greasing15 g
-
carrots200 g
-
daikon radish150 g
-
fresh coriander leaves only, plus extra for serving3 sprigs
-
rice vinegar30 g
-
sugar1 tsp
-
mayonnaise4 tbsp
-
sriracha sauce1 - 2 tbsp
-
pâté, any type (opcional)100 g
-
cucumber cut in slices50 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
1413.4 mg
Proteína
28.9 g
Energia
3071.5 kJ /
734.1 kcal
Gordura
43.7 g
Fibra
3.6 g
Gordura saturada
11.8 g
Hidratos de carbono
57.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fusion Kitchen
14 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Nigerian-style Grilled Fish with Rice and Tomato Salad
45min
Lamb tikka with spicy eggplant
40min
Korean Fried Chicken Wings
3h 10min
Pad Thai
45min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1h
Allergen Free Overnight Oats
8h
Red Velvet Waffle
20min
Duck Confit Parmentier Maple-Scented
15h 55min
Baba ghanoush
1h
Korean Bo ssam (MEATER+®)
29h 20min
Lamb Varuval
1h 10min
Sichuan zucchini and eggplant
1h 15min