Dispositivos e acessórios
Vietnamese Chicken Coleslaw
Preparação 20min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
-
red onions minced6 oz
-
rice vinegar4 oz
-
sugar1 tsp
-
peanuts3 oz
-
water30 oz
-
chicken breasts, skinless, boneless organic24 oz
-
salt to taste½ tsp
-
carrots cut into pieces (2 in.)3 oz
-
cabbage cut into pieces (2 in.), divided12 oz
-
fresh mint leaves plus extra to garnish10
-
vegetable oil1 tbsp
Nuoc Mam Dipping Sauce
-
sugar1 tsp
-
fish sauce2 oz
-
lime juice1 ½ oz
-
fresh bird's eye chilies thinly sliced2
-
fresh mixed herbs e.g. cilantro, mint, parsley, to garnish
-
scallions thinly sliced, to garnish
-
crispy fried onions to garnish2 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1023 mg
Proteína
32 g
Energia
1222 kJ /
292 kcal
Gordura
12 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
15 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cha Cha Chicken
14 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Facebook Live Favorites
74 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Chutney Chicken
30min
Chicken Pad Thai
45min
Sizzling Jalapeño Cocktail
3h 5min
Steak Stir Fry Salad
35min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45min
Fig and Maple Bourbon Fizz
168h 20min
Chopped Asian Salad
20min
Spicy Lemon Vinaigrette
5min
Turmeric Dressing
10min
Funky Roasted Veggies
45min
Quick Thai Chicken Curry
40min
Curried Chicken and Apple Salad
30min