Dispositivos e acessórios
Super Soft Butter And Milk Buns
Preparação 20min
Total 2h 40min
18 pieces
Ingredientes
Dough
-
water100 g
-
high protein flour (bread flour)290 g
-
fresh milk chilled30 g
-
whipping cream chilled30 g
-
sugar40 g
-
egg chilled1
-
dried yeast powder1 tsp
-
milk powder20 g
-
salt¼ tsp
-
butter softened, plus extra for greasing30 g
Filling
-
plain flour70 g
-
icing sugar50 g
-
butter softened, plus extra for greasing100 g
-
milk powder30 g
-
egg yolk1
-
fresh milk2 tbsp
-
salt1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
41 mg
Proteína
3 g
Energia
669 kJ /
160 kcal
Gordura
7 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
4 g
Hidratos de carbono
20 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Kneading: Asian Recipes
11 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Quick Steamed Buns (Mantao)
1h
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1h 10min
Wholemeal Mantou
1h
Pineapple Tarts
1h 30min
Kek Sarang Semut (Honeycomb Cake)
1h 50min
Japanese Cheese Tarts
1h 55min
Homemade Pandan Kaya
55min
Hokkaido Milk Loaf
4h 20min
Tangzhong Milk Bread
2h 35min
Killer Toast
2h
Soft Sweet Buns
1h 10min
Butter Cake
1h