Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 3 whole chicken legs, cut in pieces (3-4 cm)
- 20 g curry powder, to season
- 2 tsp salt, to season
- 15 - 20 dried chillies, deseeded and soaked to soften, cut in 5 cm length
- 3 garlic cloves, peeled
- 10 shallots, peeled
- 5 candlenuts (buah keras)
- 10 g fresh turmeric, peeled
- 10 g fresh galangal (lengkuas), peeled
- 60 g vegetable oil
- 120 g water
- 1 stalk fresh curry leaf, leaves only
- 2 stalks fresh lemongrass, white part only, smashed
- 2 potatoes, cut in small wedges
- 200 - 240 g fresh coconut milk
- 1 tsp sugar
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1895 kJ / 453 kcal
- Proteína
- 18 g
- Hidratos de carbono
- 14 g
- Gordura
- 35 g
- Fibra
- 2 g
Receitas alternativas
Chicken Rendang
45 Min
Char Kway Teow
15min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20 Min
Thai Style Fried Mee Hoon
30 Min
Spicy Soy Sauce Chicken
30 Min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 Min
Sambal Petai Prawns
20 Min
Sweet And Sour Prawns
25 Min
Curry chicken
1 Std.
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25 min
Nasi Lemak
45 Min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25 Min