Dispositivos e acessórios
Nyonya Chicken Rendang
Preparação 5min
Total 45min
5 portions
Ingredientes
-
coconut oil50 g
-
garlic cloves15 g
-
shallots65 g
-
galangal10 g
-
fresh turmeric5 g
-
fresh ginger5 g
-
fresh red chillies100 g
-
dried chillies (approx. 10 pieces), deseeded, soaked to soften10 g
-
candlenuts3
-
fresh lemongrass white part only2 stalks
-
chicken thighs, with skin and bone800 g
-
toasted coconut paste (kerisik)50 g
-
coconut cream100 g
-
salt adjust to taste1 - 2 tsp
-
palm sugar45 g
-
kaffir lime leaves3
-
turmeric leaf thinly sliced1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Proteína
28 g
Energia
2699 kJ /
645 kcal
Gordura
45 g
Hidratos de carbono
34 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Masala Squid
25 мин.
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25 мин.
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1ч. 20 мин.
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1ч. 15 мин.
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 мин.
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1ч. 25 мин.
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 мин.
Ayam kapitan (chicken curry)
45 мин.
Soto ayam (spiced chicken soup)
1ч.
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25 мин.
Nasi Lemak
45 мин.
Thai Steamed Fish With Lime
30 мин.