Tarteletter med kylling og asparges

Tarteletter med kylling og asparges

4.7 9 avaliações
Preparação 35min
Total 1h 35min
8 portioner

Ingredientes

Dej
  • hvedemel
    150 g
  • smør koldt, tern (2 cm)
    80 g
  • havsalt
    1 knivspids
  • vand koldt
    50 g
Fyld
  • løg skåret i mindre stykker
    80 g
  • kyllingebryst, uden skind og ben skiver (1 cm)
    350 g
  • vand
    220 g
  • hønsebouillon, terning (til 0,5 l)
    ½
  • laurbærblad, tørret
    1
Sauce
  • smør tern
    25 g
  • mælk
    150 g
  • hvedemel
    25 g
  • havsalt til smag
    ½ teske
  • hvid peber, stødt til smag
    ¼ teske
  • asparges, hvide kogte, skiver (2 cm)
    80 g
  • persilleblad, frisk groft hakket, til pynt
    1 spsk

Dificuldade

médio


Nutrição por 1 portion

Proteína 14 g
Energia 1122 kJ / 267 kcal
Gordura 12 g
Hidratos de carbono 22 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...

Mostrar tudo