Dispositivos e acessórios
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
Preparação 50min
Total 4h 30min
8 portions
Ingredientes
-
salted butter cut into pieces170 g
-
milk240 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
eggs2
-
caster sugar150 g
-
sea salt to taste1 - 2 tsp
-
baker's flour plus extra to dust560 g
-
vegetable oil plus extra to grease800 g
-
ground cinnamon10 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
756.6 mg
Proteína
11.7 g
Energia
3078.4 kJ /
733 kcal
Gordura
45.8 g
Fibra
2.7 g
Gordura saturada
15.2 g
Hidratos de carbono
69.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Brioche burger buns
2 Std. 10 Min
Classic Polish 'tort'
2 Std. 25 Min
Hazelnut chocolate brioche
2 Std.
Pretzels
1 Std. 35 Min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1 Std. 10 Min
Traditional French chocolate canelé
49 Std.
Cinnamon buns
3 Std. 5 Min
Sable choux with lime ganache
26 Std.
Chocolate Rolls (Anna) Metric
2 Std. 30 Min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28 Std. 15 Min
Super Soft Cinnamon Rolls
1 Std. 35 Min
Sub rolls
2 Std.