Dispositivos e acessórios
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
Preparação 50min
Total 4h 30min
8 portions
Ingredientes
-
salted butter cut into pieces170 g
-
milk240 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
eggs2
-
caster sugar150 g
-
sea salt to taste1 - 2 tsp
-
baker's flour plus extra to dust560 g
-
vegetable oil plus extra to grease800 g
-
ground cinnamon10 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
756.6 mg
Proteína
11.7 g
Energia
3078.4 kJ /
733 kcal
Gordura
45.8 g
Fibra
2.7 g
Gordura saturada
15.2 g
Hidratos de carbono
69.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Peach and custard cream muffins
50min
Chinese egg noodles
1h
Naan bread
2h 40min
Cinnamon buns
3h 5min
Sable choux with lime ganache
26h
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28h 15min
Brioche burger buns
2h 10min
Magnolia Kitchen caramel ganache
4h 40min
Flour tortillas
1h 10min
Churros with Chocolate Coconut Ganache
1h 5min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1h 15min
Super Soft Cinnamon Rolls
1h 35min