Dispositivos e acessórios
Mother sourdough starter
Preparação 20min
Total 108h 20min
740 g
Ingredientes
-
rye flour370 g
-
filtered water400 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 740 g
Sódio
15.4 mg
Proteína
40.3 g
Energia
5402.8 kJ /
1291.3 kcal
Gordura
5.6 g
Fibra
43.7 g
Gordura saturada
0.7 g
Hidratos de carbono
279 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Dehydrating and Reactivating Sourdough Starter
120h 5min
Rye sourdough baguettes
27h 20min
Rye sourdough starter powder
24h 10min
Apple Wheat Starter
72h 20min
Brioche burger buns
2h 10min
Sourdough Starter Discard English Muffins
4h 10min
Rustic Sourdough Bread
28h 10min
Everyday sourdough loaf
4h 20min
Sourdough Starter Discard Focaccia
2h 55min
Sourdough Starter Discard Pizza Dough
4h 10min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2h 25min
Sourdough pizza base
3h 5min