Dispositivos e acessórios
Craquelin choux puffs with raspberry and white chocolate filling
Preparação 30min
Total 26h 30min
16 pieces
Ingredientes
White chocolate cream base
-
white chocolate broken into small pieces180 g
-
pouring (whipping) cream300 g
Raspberry filling
-
raspberries fresh or frozen300 g
-
white sugar30 g
Craquelin
-
butter room temperature80 g
-
raw sugar70 g
-
plain flour80 g
-
sea salt1 pinch
Choux pastry
-
water250 g
-
butter cut into pieces90 g
-
white sugar10 g
-
sea salt2 pinches
-
plain flour150 g
-
eggs4
White chocolate cream
-
mascarpone cheese chilled250 g
-
vanilla bean paste1 tsp
Assembly
-
icing sugar to dust
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 piece
Sódio
120.5 mg
Proteína
5.6 g
Energia
1527.9 kJ /
365.2 kcal
Gordura
26.2 g
Fibra
1.6 g
Gordura saturada
15.5 g
Hidratos de carbono
28 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Meatballs in Tomato Sauce
1h 10min
Melting moments with passionfruit cream
45min
Pasta alla Vodka
15min
Fudgy chocolate cake
50min
Cinnamon crumpets with autumn fruit (Diabetes)
20min
Banana bread
1h 40min
Melting moments with strawberry cream
45min
Fondant au chocolate
50min
Melting moments with lemon cream
45min
Better banana cake
45min