Dispositivos e acessórios
Craquelin choux puffs with raspberry and white chocolate filling
Preparação 30min
Total 26h 30min
16 pieces
Ingredientes
White chocolate cream base
-
white chocolate broken into small pieces180 g
-
pouring (whipping) cream300 g
Raspberry filling
-
raspberries fresh or frozen300 g
-
white sugar30 g
Craquelin
-
butter room temperature80 g
-
raw sugar70 g
-
plain flour80 g
-
sea salt1 pinch
Choux pastry
-
water250 g
-
butter cut into pieces90 g
-
white sugar10 g
-
sea salt2 pinches
-
plain flour150 g
-
eggs4
White chocolate cream
-
mascarpone cheese chilled250 g
-
vanilla bean paste1 tsp
Assembly
-
icing sugar to dust
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 piece
Sódio
120.5 mg
Proteína
5.6 g
Energia
1527.9 kJ /
365.2 kcal
Gordura
26.2 g
Fibra
1.6 g
Gordura saturada
15.5 g
Hidratos de carbono
28 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Lemon meringue ice-cream cake
13 godz. 15 min
Cheese and bacon rolls
2 godz.
Pani popo (Samoan coconut buns)
3 godz. 25 min
Apple strudel
1 godz. 20 min
Triple chocolate muffins
20 min
Chicken and Prawn Siew Mai
45 min
Walnut and coffee cream muffin
55 min
Banana bread
1 godz. 40 min
Frangipane and apricot muffins
35 min
Soft Chinese bread rolls
1 godz. 20 min
Mini apple crumble cakes
1 godz. 15 min
Blueberry and lemon curd muffins
50 min