
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 40 gramů sýra pecorino romano na kousky
- 50 gramů šalotky napůl
- 2 - 3 stroužky česneku napůl
- 4 - 5 stonků petržele, čerstvé pouze lístky
- 20 gramů oleje
- 150 gramů konzervovaných rajčat na kousky
- 450 gramů vody
- 1 - 2 čajové lžičky chilli, sušeného dle chuti
- 1 čajová lžička soli
- 200 gramů těstovin, špaget napůl
- Nutrição
- por 1 porci
- Energia
- 538 kcal / 2252 kJ
- Proteína
- 21 g
- Gordura
- 17 g
- Hidratos de carbono
- 75 g
- Fibra
- 8 g
- Gordura saturada
- 4 g
Receitas alternativas
Gnocchi trikolóra
25min
Tuňák s bramborem po baskicku
30min
Gnocchi s rajčatovou omáčkou, bazalkou a parmazánem
30min
Ratatouille s těstovinami - z jednoho hrnce
35min
Těstovinový salát se sušenými rajčaty
1h 40min
Ořechová boloňská omáčka s pórkem
35min
Penne v rajčatovo-amarantové omáčce - z jednoho hrnce
30min
Penne se slaninou a zeleninou
35min
Zapečené palačinky se šunkou a žampióny
1h 20min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25min
Špagety s rajčaty a slaninou
35min
Špagety all'Amatriciana
30min