Dispositivos e acessórios
Gluten free vanilla bundt with lemon glaze
Preparação 10min
Total 1h 5min
16 portions
Ingredientes
Bundt
-
unsalted butter cut into pieces220 g
-
gluten free flour plus extra for dusting50 g
-
eggs4
-
caster sugar280 g
-
grapeseed oil1 tbsp
-
gluten free cornflour200 g
-
gluten free baking powder1 tsp
-
natural vanilla extract2 tsp
-
salt1 pinch
Lemon glaze
-
pure icing sugar150 g
-
lemon juice10 - 20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
54.3 mg
Proteína
2.2 g
Energia
1214.6 kJ /
289.2 kcal
Gordura
13.7 g
Fibra
0.1 g
Gordura saturada
7.8 g
Hidratos de carbono
41 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Nice bundt
11 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Gluten-free mini pizzas
2h
Vanilla frosting
1h 35min
Royal icing
5min
Vegan Vanilla Frosting
5min
Wholegrain scones
30min
Chocolate cupcakes with vanilla coconut icing
29h 10min
Perfect party cookies (allergy free)
45min
Pear and peach crumble
50min
Lamington swiss roll
25h 40min
Hawaiian gluten-free pizza
2h
Gingerbread House
1h 10min
Pepita almond Florentines
1h