Versões compatíveis
Gluten free vanilla bundt with lemon glaze
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Bundt
- 220 g unsalted butter, cut into pieces
- 50 g gluten free flour, plus extra for dusting
- 4 eggs
- 280 g caster sugar
- 1 tbsp grapeseed oil
- 200 g gluten free cornflour
- 1 tsp gluten free baking powder
- 2 tsp natural vanilla extract
- 1 pinch salt
Lemon glaze
- 150 g pure icing sugar
- 10 - 20 g lemon juice
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1214.6 kJ / 289.2 kcal
- Proteína
- 2.2 g
- Hidratos de carbono
- 41 g
- Gordura
- 13.7 g
- Gordura saturada
- 7.8 g
- Fibra
- 0.1 g
- Sódio
- 54.3 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Gluten free carrot and almond cake
2 godz. 30 min
Gluten-free goodness pastry
1h
Easy coconut cake
1 godz. 45 min
Chocolate cake with lime cream
1 godz. 5 min
Chocolate mud muffins (gut health)
40min
Baked blueberry and hazelnut cheesecake
27 Std.
Chocolate and nut biscuits
55min
Caramel, date and walnut bundt
1 godz. 15 min
Gluten free chocolate brownie
45min
Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting
2h 15min
Torta caprese (flourless almond cake)
2 godz.
Gluten free lamingtons
1h 30min