Dispositivos e acessórios
Chocolate caramel bars
Preparação 30min
Total 1h 40min
20 pieces
Ingredientes
Shortbread biscuits
-
caster sugar100 g
-
unsalted butter softened110 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
plain flour plus extra for dusting170 g
Caramel filling
-
light brown sugar60 g
-
unsalted butter cut into pieces (2 cm)60 g
-
condensed milk (see Tip)160 g
-
light corn syrup60 g
Chocolate coating
-
milk chocolate broken into pieces500 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
27.3 mg
Proteína
3.6 g
Energia
1215.7 kJ /
289.5 kcal
Gordura
15.4 g
Fibra
0.8 g
Gordura saturada
9.7 g
Hidratos de carbono
35.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sweet Treats
33 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Salted caramel sauce
40min
Chocolate ripple cheesecake towers
40min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1h 10min
Lamingtons
1h 10min
Cherry delight
15min
S'mores cupcakes
2h 40min
Cinnamon buns
3h 5min
Royal icing (sugar glaze)
5min
Caramel toffees
2h
Royal icing
5min
Soft cinnamon doughnuts
50min
Strawberry chocolate calzones
1h 55min