Dispositivos e acessórios
Black forest cake
Preparação 30min
Total 5h
12 slices
Ingredientes
Filling
-
frozen pitted cherries cut into halves300 g
-
Kirsch (see Tips)80 g
-
white sugar1 tbsp
-
water50 g
-
vanilla bean paste1 tsp
Cake
-
butter to grease
-
plain flour150 g
-
caster sugar200 g
-
cocoa powder30 g
-
salt½ tsp
-
baking powder3 tsp
-
water100 g
-
vegetable oil90 g
-
egg yolks3
-
vanilla bean paste1 tsp
-
egg whites3
Assembly
-
dark chocolate30 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)400 g
-
caster sugar½ tbsp
-
vanilla bean paste½ tsp
-
Kirsch4 tbsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 slice
Sódio
218.4 mg
Proteína
4.7 g
Energia
1603 kJ /
381.7 kcal
Gordura
23.9 g
Fibra
1.4 g
Gordura saturada
10.7 g
Hidratos de carbono
34.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Rose gold baking
21 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Keto crackers
1h
Lemon or lime butter
15min
Chocolate Digestives
1h 10min
Lemon curd easter biscuits
1h 30min
Rum balls
35min
Vegan Christmas cake
27h 10min
Double Peanut Cookies
30min
Tuatua fritters
45min
Rye bread rolls
12h
Mini Jamaican style ginger bundts
25min
Mini cheese scones with savoury butter
30min
Buttermilk scones
35min