Dispositivos e acessórios
Beef Ragout with Macaroni
Preparação 15min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
water40 oz
-
ground beef16 oz
-
salt plus extra to season meat1 tsp
-
ground black pepper plus extra to season meat⅛ tsp
-
12 oz cavatappi pastamacaroni pasta, dried12 oz
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle pasta and garnish1 oz
-
yellow onions cut into pieces8 oz
-
carrots cut into pieces4 oz
-
celery cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
bacon cut into pieces3 oz
-
all-purpose flour1 tbsp
-
Italian seasoning1 ½ tsp
-
heavy whipping cream4 oz
-
white wine2 oz
-
fresh parsley (opcional) chopped, to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
580.1 mg
Proteína
23.6 g
Energia
2567 kJ /
613.5 kcal
Gordura
33.4 g
Fibra
3.5 g
Gordura saturada
12.9 g
Hidratos de carbono
51.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pantry Magic - #athomewiththermomix
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Chicken Noodle Soup
50min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Chicken Marsala
40min
One Pot Cheeseburger Helper
45min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1h
Sausage and Red Pepper Pasta
45min
Mac and Cheese Muffins
1h 5min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Shepherd's Pie
1h 15min
Beef Lasagna
2h 5min
Penne Bolognese
40min
Chicken Tetrazzini
40min