![Beef Ragout with Macaroni Beef Ragout with Macaroni](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/52071447-3464-4EC4-84E2-85C5D35E711E/Derivates/1598f184-ce59-4082-9110-ec8eaead7722.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 40 oz water
- 16 oz ground beef
- 1 tsp salt, plus extra to season meat
- ⅛ tsp ground black pepper, plus extra to season meat
-
12
oz macaroni pasta, dried
ou 12 oz cavatappi pasta - 1 oz extra virgin olive oil, plus extra to drizzle pasta
- 8 oz yellow onions, cut into pieces
- 4 oz carrots, cut into pieces
- 4 oz celery, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 3 oz bacon, cut into pieces
- 1 tbsp all-purpose flour
- 1 ½ tsp Italian seasoning
- 4 oz heavy whipping cream
- 2 oz white wine
- fresh parsley, chopped, to garnish (opcional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2567 kJ / 613.5 kcal
- Proteína
- 23.6 g
- Hidratos de carbono
- 51.7 g
- Gordura
- 33.4 g
- Gordura saturada
- 12.9 g
- Fibra
- 3.5 g
- Sódio
- 580.1 mg
Receitas alternativas
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Summer Bolognese Bowl
45 Min
Chicken Tetrazzini
40 min
Meat and Rice Casserole
1h 15 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 Min
Shepherd's Pie
1h 15 min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 Min
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
40 min
Penne Bolognese
40 min
Mexican Lasagna
1h 20min
Sausage and Red Pepper Pasta
45 Min
Beef Lasagna
2 godz. 5 min