Dispositivos e acessórios
Garlic Chicken Sauté with Bok Choy
Preparação 20min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
Glaze
-
corn starch2 tbsp
-
dark brown sugar1 tbsp
-
1 tbsp black bean garlic saucefermented black bean paste1 tbsp
-
chicken stock4 oz
-
soy sauce to taste1 ½ - 2 oz
-
black vinegar1 oz
-
oyster sauce½ oz
-
sesame oil½ oz
Sauté
-
garlic cloves15
-
green onions cut into pieces4
-
sesame oil½ oz
-
boneless, skinless chicken thighs sliced (1 in. x 2 in.)32 oz
-
baby bok choy halved10 oz
-
fresh Fresno chili red, sliced, to serve1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1170 mg
Proteína
32 g
Energia
1335 kJ /
319 kcal
Gordura
16 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
4 g
Hidratos de carbono
10 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Saucy Sautés
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Beef and Broccoli Sauté
30 dk
Sesame Orange Chicken
1sa 30 dk
Kung Pao Chicken
1sa 5 dk
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55 dk
Salmon and Lemon Rice Salad
40 dk
Shredded Chicken and Vegetable Lettuce Cups
1sa 15 dk
Pork and Green Beans Sauté
45 dk
Steak Stir Fry Salad
35 dk
Braised Pork and Eggs with Rice
40 dk
Pork and Mushroom Wraps
30 dk
Korean Beef Sauté
1sa 25 dk
Ginger Chicken Meatballs in Scallion Broth
1sa 10 dk