Easy Beefy Mac and Cheese

4.4 10 avaliações
Preparação 5min
Total 20min
6 portions

Ingredientes

  • Colby-Jack cheese cut into pieces
    4 oz
  • sharp cheddar cheese cut into pieces
    4 oz
  • yellow onions cut into wedges
    3 oz
  • garlic cloves
    2
  • olive oil
    ½ oz
  • unsalted butter divided, cold, cut into pieces
    1 ½ oz
  • ground beef crumbled
    16 oz
  • salt divided
    1 ½ tsp
  • Worcestershire sauce
    1 tsp
  • ground black pepper to taste
    ½ tsp
  • water
    16 oz
  • tomato paste
    2 oz
  • dried elbow macaroni pasta 7-8 minute cook time (see Tip)
    9 oz
  • heavy whipping cream
    3 oz

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portion

Sódio 906.7 mg
Proteína 28.4 g
Energia 2657.6 kJ / 635.2 kcal
Gordura 41.9 g
Fibra 1.9 g
Gordura saturada 19.6 g
Hidratos de carbono 35.4 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...