Dispositivos e acessórios
Chicken Pad Thai
Preparação 20min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
roasted peanuts, unsalted2 oz
-
large eggs2
-
water30 oz
-
firm tofu drained and diced (1 in.)7 oz
-
dried rice noodles8 oz
-
shallots cut into pieces2 oz
-
garlic cloves2
-
dried chili flakes plus extra to serve¼ tsp
-
vegetable oil½ oz
-
carrots cut on the bias3 oz
-
chicken breast, skinless, boneless cut into strips (3 in.)8 oz
-
dark brown sugar1 tbsp
-
fish sauce1 tbsp
-
soy sauce1 tbsp
-
tamarind paste2 tbsp
-
chili powder¼ tsp
-
fresh Thai basil leaves (opcional) to garnish
-
lime cut into wedges1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
778.6 mg
Proteína
33 g
Energia
2214 kJ /
529.2 kcal
Gordura
20 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
3.3 g
Hidratos de carbono
56.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Taste of East Asia
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Turkey Taco Bowl
1h
Fish Tacos
45min
Korean Beef Bowl
1h
Soy Poached Chicken
50min
Korean Beef Sauté
1h 25min
Quick Beef Pho
45min
Chinese Chicken Salad
1h 30min
Chinese Chicken Salad Dressing
10min
Ginger Chicken Meatballs in Scallion Broth
1h 10min
Kung Pao Chicken
1h 5min
Chicken Tacos
1h 10min
Ramen Noodle Soup
40min