Dispositivos e acessórios
Dubai pistachio macarons
Preparação 40min
Total 2h
32 pieces
Ingredientes
-
kataifi pastry50 g
-
blanched almonds60 g
-
shelled unsalted pistachio nuts50 g
-
icing sugar110 g
-
egg whites100 g
-
white sugar100 g
-
gel food colouring (green - see Tips)
Kataifi filling
-
shelled unsalted pistachio nuts35 g
-
pistachio cream (see Tips)170 g
-
tahini15 g
Chocolate
-
dark chocolate broken in pieces (2 cm)125 g
-
coconut oil1 tsp
Assembly
-
edible gold leaf to decorate
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
21.3 mg
Proteína
2.3 g
Energia
483.4 kJ /
115.5 kcal
Gordura
6.2 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
1.9 g
Hidratos de carbono
13.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pistachio
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Coconut Dome with Strawberry and Meringue
Brak ocen
Teochew Braised Mixed Platter
Brak ocen
Baklava Cheesecake
Brak ocen
Sunflower Butter
25 min
Keto Blackberry Detox Water
15 min
Dr. Pop BBQ Sauce
1 godz. 5 min
Sweet Potato Cake
6 godz.
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
Brak ocen
Basque Burnt Cheesecake
3 godz. 10 min
Demo Recipe 4 - Creamy Potato Soup
30 min
DIY pizza pockets
1 godz. 50 min