Dispositivos e acessórios
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney)
Preparação 15min
Total 1h 30min
8 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil divided4 oz
-
garlic cloves5 oz
-
vegan whipping cream e.g. Silk®, Flora™17 ½ oz
-
vegan butter in pieces8 oz
-
nutritional yeast2 tbsp
-
fresh thyme10 sprigs
-
salt to season, to taste
-
cooked pasta to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
239.5 mg
Proteína
3.3 g
Energia
2365.1 kJ /
565.3 kcal
Gordura
52.4 g
Fibra
1.7 g
Gordura saturada
24.1 g
Hidratos de carbono
21.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
15 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Carrot Cake Overnight Oats (Diabetes)
8h
Stout Beer Ice Cream Float
10h 45min
Basic Quinoa
35min
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45min
Melon Seed Horchata
10min
Gluten-Free Bagels
1h 50min
Quick and Spicy Black Beans
20min
Champurrado
20min
Gluten Free Chocolate Orange Cookies
2h
Corn Cake with Eggnog Sauce (Anna)
1h 20min
Pumpkin Spice Sugar Cookies
55min
French Fries (Paul)
1h 15min