Dispositivos e acessórios
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney)
Preparação 15min
Total 1h 30min
8 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil divided4 oz
-
garlic cloves5 oz
-
vegan whipping cream e.g. Silk®, Flora™17 ½ oz
-
vegan butter in pieces8 oz
-
nutritional yeast2 tbsp
-
fresh thyme10 sprigs
-
salt to season, to taste
-
cooked pasta to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
239.5 mg
Proteína
3.3 g
Energia
2365.1 kJ /
565.3 kcal
Gordura
52.4 g
Fibra
1.7 g
Gordura saturada
24.1 g
Hidratos de carbono
21.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
15 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Cold Red Curry Soup
30min
Strawberry Top Infused Water
1h 5min
Cuban Mojito
5min
Frozen Coconut Mango Lemonade
5min
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney) Metric
5h 40min
Macadamia Ricotta (Matthew Kenney)
8h 30min
Corn Cake with Eggnog Sauce (Anna)
1h 20min
Homemade Lemonade
10min
Creamy Avocado Dip
10min
Green Day Juice
5min
Vegan Huevos Rancheros
4h 45min
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1h 5min