Dispositivos e acessórios
Simnel Cake
Preparação 55min
Total 4h 20min
11 portions
Ingredientes
Dried Fruits
-
dark raisins6 oz
-
golden raisins6 oz
-
candied cherries4 oz
-
brandy1 oz
-
oranges zested2
-
lemon zested1
-
lime zested1
Marzipan
-
sugar16 oz
-
blanched almonds16 oz
-
corn syrup½ oz
-
egg whites from large eggs2
-
almond extract1 tsp
-
lemon juice½ tsp
Cake
-
dark brown sugar8 oz
-
lemon thin peel only, no pith1
-
unsalted butter diced, room temperature8 oz
-
large eggs4
-
corn syrup1 tbsp
-
all-purpose flour8 oz
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
ground allspice1 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
ground cloves½ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
salt⅛ tsp
Apricot Glaze
-
apricot jam3 oz
-
water1 oz
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
83 mg
Proteína
15 g
Energia
3757 kJ /
898 kcal
Gordura
40 g
Fibra
8 g
Gordura saturada
13 g
Hidratos de carbono
128 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spring Into Easter
16 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Lemon Bundt Cake
2h
Truffle Cake with Hazelnut Praline
7h 45min
Pineapple Upside Down Cake
1h 15min
Caramel Sous-Vide Pineapple
1h 30min
Lemon Peel Pound Cake
1h 50min
Meringue Clouds with Sabayon and Berries (Rosalyn Darling)
4h 50min
Flan Pudding
3h
Kringle
2h 30min
Croquembouche
3h 30min
Irish Coffee Cake with Whiskey Caramel Sauce
1h
Portuguese Custard Tarts
1h 10min
Carrot Cake with Cream Cheese Frosting
2h