Dispositivos e acessórios
Eton Mess Parfait with Berry Sauce
Preparação 15min
Total 9h
8 portions
Ingredientes
Sabayon
-
egg yolks from large eggs4
-
light brown sugar3 ½ oz
-
cold water1 ½ oz
Parfait
-
fresh raspberries5 ½ oz
-
heavy whipping cream chilled8 ½ oz
-
meringues in pieces (1 in.)2 oz
Fresh Berry Sauce
-
sugar2 oz
-
fresh strawberries hulled and halved, plus extra to garnish5 ½ oz
-
fresh raspberries plus extra to garnish5 ½ oz
-
lemon juice1 tbsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
3.5 g
Energia
1208 kJ /
289 kcal
Gordura
18 g
Hidratos de carbono
28 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Facebook Live Favorites
74 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Frozen Desserts
14 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Chocolate Mousse
3 Std. 20 Min
Lemon Meringue Pie
2 Std. 30 Min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
55 Min
Homemade Baking Mix with Shortening
5 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
Caramel Sauce
1 Std. 30 Min
Meringue Clouds with Sabayon and Berries (Rosalyn Darling)
4 Std. 50 Min
Pork Stuffing Balls
1 Std. 5 Min
Custard
15 Min
Texas Sheet Cake
1 Std. 30 Min
Limoncello Sorbet with Mint and Basil
18 Std. 25 Min
Cherry Nut Shortbread
1 Std. 20 Min