Dispositivos e acessórios
Tex-Mex Red Rice
Preparação 10min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
-
long-grain white rice10 oz
-
white onions halved5 ½ oz
-
garlic cloves3
-
ground cumin1 ½ tsp
-
fajita seasoning (opcional) homemade or packaged (see Tip)2 tsp
-
olive oil½ oz
-
water30 oz
-
chicken stock paste1 tbsp
-
tomato paste3 tbsp
-
salt to taste1 tsp
-
cilantro to garnish
-
lime wedges to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
425 mg
Proteína
4 g
Energia
881.1 kJ /
210.6 kcal
Gordura
2.9 g
Fibra
1.3 g
Gordura saturada
0.4 g
Hidratos de carbono
41.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Taco Tuesday
21 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Texas Road Trip
19 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Turkey Taco Meat Filling
35 Min
Marry Me Chicken
40 Min
Marinara Sauce
40 Min
Ground Beef Taco Filling
25 Min
Spanish Rice
35 Min
Maple-Buttered Rum Cider
20 Min
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
1 Std. 20 Min
Chicken Shawarma Bowl
1 Std.
Red Rice
55 Min
Tex-Mex Red Rice
1 Std.
Fragrant Chicken Curry Second Bowl
1 Std.
Refried Beans
4 Std. 10 Min