Dispositivos e acessórios
Sous-vide peren met kaneel
Preparação 20min
Total 2h 5min
4 porties
Ingredientes
-
Williams peren geschild, gehalveerd en klokhuis verwijderd4
-
kristalsuiker120 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
gemalen kaneel1 ½ tl
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
amandelschilfers geroosterd
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Sódio
3 mg
Proteína
2 g
Energia
1024 kJ /
244 kcal
Gordura
3 g
Fibra
5.6 g
Gordura saturada
0.3 g
Hidratos de carbono
48 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sous-vide koken
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Nenhuma avaliação
Tarte Tatin
2h
Aardbeiendaiquiri
10min
Taart met peer en brie
1h 10min
Suikerglazuur
Nenhuma avaliação
Ingelegde champignons
Nenhuma avaliação
Zuurkool
Nenhuma avaliação
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2h 20min
Een knoflook en uien mengsel fruiten
20min
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50min
BBQ-saus
20min
Sacher taart
3h