Dispositivos e acessórios
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
Preparação 30min
Total 2h
6 porties
Ingredientes
Witte chocolade mousse
-
'Crêpe Dentelle' koekjes70 g
-
room, min. 30% vet koud200 g
-
witte chocolade in stukken100 g
-
vanillestokje geschraapt¼
-
roomkaas200 g
Sous-vide aardbeien
-
aardbeien gehalveerd400 g
-
gemalen kaneel (opcional)¼ tl
-
sinaasappelzeste (1 cm x 3-4 cm)2 stukken
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1500 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Sódio
159 mg
Proteína
7 g
Energia
1615 kJ /
386 kcal
Gordura
29 g
Fibra
1.5 g
Gordura saturada
17 g
Hidratos de carbono
23 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sous-vide koken
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Sabayon met sinaasappellikeur
15min
Paashaas macarons
Nenhuma avaliação
Paastuin
Nenhuma avaliação
Profiteroles
2h
Hollandaisesaus
15min
Oranje gekleurde eieren
Nenhuma avaliação
Pêche Melba
Nenhuma avaliação
Lamslende met roze pepersaus
45min
Walnoot Brittle
1h 30min
Mexicaanse dip in laagjes
25min
Marmercake
2h
Appelcake
1h