Dispositivos e acessórios
Japanese Cheesecake (Anna)
Preparação 15min
Total 6h 15min
12 slices
Ingredientes
-
unsalted butter to grease½ oz
-
large eggs room temperature8
-
boiling water for bain-marie
-
cream cheese room temperature, in pieces12 oz
-
unsalted butter room temperature, in pieces4 oz
-
whole milk4 oz
-
salt¼ tsp
-
lemon juice2 ¼ tsp
-
cake flour4 oz
-
corn starch1 oz
-
sugar8 oz
-
cream of tartar½ tsp
-
fresh berries, mixed to garnish
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 slice
Sódio
205 mg
Proteína
7 g
Energia
1439 kJ /
344 kcal
Gordura
22 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
12 g
Hidratos de carbono
30 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Stoneware Baking Essentials
19 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Cream Puff Pastry (Choux Pastry)
2h
Whisked Egg Whites
5min
Creamy Mushroom Soup
25min
Green Dyed Eggs
55min
Basque Burnt Cheesecake
3h 10min
Cranberry Almond Financier
1h
Mushroom Beef Balls
50min
Marble Cake
2h 10min
Hibiscus Cheesecake
2h
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Mango Lassi
10min
Fruit Tart
2h 40min