
Dispositivos e acessórios
Japanese Cheesecake (Anna)
Preparação 15min
Total 6h 15min
12 slices
Ingredientes
-
unsalted butter to grease½ oz
-
large eggs room temperature8
-
boiling water for bain-marie
-
cream cheese room temperature, in pieces12 oz
-
unsalted butter room temperature, in pieces4 oz
-
whole milk4 oz
-
salt¼ tsp
-
lemon juice2 ¼ tsp
-
cake flour4 oz
-
corn starch1 oz
-
sugar8 oz
-
cream of tartar½ tsp
-
fresh berries, mixed to garnish
Nutrição por 1 slice
Energia
344 kcal /
1439 kJ
Proteína
7 g
Gordura
22 g
Hidratos de carbono
30 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
12 g
Sódio
205 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Stoneware Baking Essentials
19 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos