
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 12 oz pork short ribs cut into pieces
- 2 oz rice wine
- 1 oz dried shrimp
- 2 garlic cloves thinly sliced
- 1 tsp sesame oil
- ½ oz dried mushrooms
- 35 oz chicken broth
- 14 oz Chinese cabbage cut into pieces (1 in.)
-
5
oz bamboo shoots, fresh cut into pieces
ou 5 oz bamboo shoots, canned drained - 4 oz fresh black wood ear mushrooms cut into pieces
- 3 ½ oz cooked gingko nuts
- 5 garlic chives cut into pieces (2 in.)
- 1 red chili pepper stem removed, thinly sliced
- 4 oz small scallops
- 2 oz soy sauce
- 1 oz oyster sauce
- 10 quail eggs (opcional)
- fresh cilantro leaves to garnish, to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 198 kcal / 828 kJ
- Proteína
- 21 g
- Gordura
- 7 g
- Hidratos de carbono
- 14 g
- Fibra
- 4 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Taiwanese Traditional Meat Floss
1h 40min
Mapo tofu
15min
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40min
Mantou Buns with Soya Milk
1h 35min
Summer seafood soup
45min
Braised Pork and Eggs with Rice
40min
Chinese Long Beans with Pork
25min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40min
Spring onion pork ribs
1h
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min