
Dispositivos e acessórios
Corn Cake with Eggnog Sauce (Anna)
Preparação 20min
Total 1h 20min
12 portions
Ingredientes
Corn Cake
-
unsalted butter in pieces, plus extra to grease3 oz
-
all-purpose flour plus extra to dust5 oz
-
sweetened condensed milk (approx. 1 can)14 oz
-
vanilla extract, natural1 tsp
-
large eggs4
-
fresh sweet corn kernels from 6 fresh corn cobs (see Tip)
-
baking powder1 tbsp
Eggnog Sauce
-
whole milk17 ½ oz
-
sugar3 ½ oz
-
baking soda1 pinch
-
cinnamon stick (approx. 2 in.)½
-
whole clove1
-
egg yolks from large eggs6
-
vanilla extract, natural½ tsp
-
rum2 ½ oz
Assembly
-
fresh mixed berries
Nutrição por 1 portion
Energia
356 kcal /
1490 kJ
Proteína
10 g
Gordura
14 g
Hidratos de carbono
45 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
8 g
Sódio
253 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Stoneware Baking Essentials
19 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos