Dispositivos e acessórios
Tortilla Soup
Preparação 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
Roma tomatoes halved, deseeded6
-
garlic cloves2
-
white onion halved2 ½ oz
-
8 ½ oz waterchicken stock8 ½ oz
-
salt1 tsp
-
1 ancho chiliancho chili powder1 ½ tsp
-
vegetable oil½ oz
-
panela cheese (Mexican fresh cheese) cubed (⅓ in.)5 oz
-
avocado peeled and cubed (⅓ in.)1
-
fresh cilantro leaves to garnish
-
sour cream to serve
-
lime cut into 6 wedges, to serve1
-
tortilla strips as needed, to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
687.3 mg
Proteína
3.9 g
Energia
1263.5 kJ /
302 kcal
Gordura
12 g
Fibra
5.5 g
Gordura saturada
1.5 g
Hidratos de carbono
49.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TEX-MEX COOKBOOK
51 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Shrimp Creole with Carolina Rice
50min
Tomatillo Salsa
20min
Southwest Quinoa
40min
Chicken Enchiladas
40min
Picadillo (Texas Hash)
40min
Fish Tacos
45min
Pico De Gallo
15min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50min
Tinga de Pollo
40min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45min
Chicken Fajita Soup
50min
Broccoli and Cheddar Soup
40min