
Dispositivos e acessórios
Tortilla Soup
Preparação 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
Roma tomatoes halved, deseeded6
-
garlic cloves2
-
white onion halved2 ½ oz
-
chicken stock8 ½ oz
-
salt1 tsp
-
ancho chili powder1 ½ tsp
-
vegetable oil½ oz
-
panela cheese (Mexican fresh cheese) cubed (⅓ in.)5 oz
-
avocado peeled and cubed (⅓ in.)1
-
fresh cilantro leaves to garnish
-
sour cream to serve
-
lime cut into 6 wedges, to serve1
-
tortilla strips as needed, to serve
Nutrição por 1 portion
Energia
302 kcal /
1263.5 kJ
Proteína
3.9 g
Gordura
12 g
Hidratos de carbono
49.2 g
Fibra
5.5 g
Gordura saturada
1.5 g
Sódio
687.3 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

TEX-MEX COOKBOOK
51 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos