Dispositivos e acessórios
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
Preparação 25min
Total 1h 15min
4 portions
Ingredientes
-
lemons preferably organic, zest (2 tbsp) and juice (approx 2 oz)1 - 2
-
extra virgin olive oil2 ½ oz
-
salt divided¾ tsp
-
ground black pepper divided½ tsp
-
4 white fish fillet, (4-7 oz each, max of 28 oz)Mahi-mahi fillets (4-7 oz each, max of 28 oz)4
-
mixed vegetables (e.g. carrots, zucchini, celery, turnips), cut into pieces as needed7 oz
-
fresh flat leaf parsley leaves only6 sprigs
-
water18 oz
-
potatoes peeled, sliced (⅛ in. thick)14 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
33 g
Energia
1721 kJ /
412 kcal
Gordura
22 g
Fibra
2.6 g
Hidratos de carbono
19 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The basic cookbook
177 Receitas
Canadá
Canadá
The Basic Cookbook
176 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Tuna Tartare
40min
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35min
Cod with Citrus Butter
50min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Shredded Chicken and Vegetable Lettuce Cups
1h 15min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40min
Cioppino
55min
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min