Dispositivos e acessórios
Japanese Ramen Noodle Soup
Preparação 15min
Total 1h 15min
4 portions
Ingredientes
-
pork belly14 oz
-
garlic cloves3
-
Japanese soy sauce (shoyu) divided2 oz
-
sesame oil2 tsp
-
water divided63 ½ oz
-
dried ramen noodles13 oz
-
fresh baby spinach3 ½ oz
-
chicken broth32 oz
-
black vinegar1 tsp
-
fresh ginger peeled and thinly sliced1 inch
-
hot paprika½ tsp
-
large eggs2
-
nori seaweed (3 in. x 1 in.)12 pieces
-
canned sweet corn kernels4 tbsp
-
spring onions thinly sliced, to garnish2
-
toasted white sesame seeds to garnish2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
2966.6 mg
Proteína
29.9 g
Energia
4584.7 kJ /
1095.8 kcal
Gordura
77.7 g
Fibra
4.1 g
Gordura saturada
28.8 g
Hidratos de carbono
69.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
Nenhuma avaliação
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
40min
Broccoli and Bacon Bites
1h
Macadamia Chocolate Cookies
1h
Crème Caramel
3h 50min
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5h 20min
Beer Brats with Onions and Peppers
4h 15min
Chicken Salad Sandwich Wraps
15min
Tomato Basil Pasta
45min
Cranberry Chicken Salad Sandwich
15min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45min
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1h 5min