
Dispositivos e acessórios
Corn Cake with Eggnog Sauce (Anna) Metric
Preparação 20min
Total 1h 20min
12 portions
Ingredientes
Corn Cake
-
butter, unsalted in pieces, plus extra to grease85 g
-
all-purpose flour plus extra to dust140 g
-
condensed milk, sweetened (approx. 1 can)395 g
-
vanilla extract, natural1 tsp
-
eggs, large4
-
sweetcorn kernels, fresh from 6 corn cobs (see Tip)
-
baking powder1 tbsp
Eggnog Sauce
-
whole milk500 g
-
sugar100 g
-
baking soda1 pinch
-
cinnamon stick (approx. 5 cm)½
-
whole clove1
-
egg yolks from large eggs6
-
vanilla extract, natural½ tsp
-
rum70 g
Assembly
-
berries, mixed, fresh
Nutrição por 1 portion
Energia
356 kcal /
1490 kJ
Proteína
10 g
Gordura
14 g
Hidratos de carbono
45 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
8 g
Sódio
253 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Stoneware Baking Essentials
19 Receitas
Canadá
Canadá