Dispositivos e acessórios
Choux pastry
Preparação 10min
Total 1h
18 pieces
Ingredientes
-
water150 g
-
unsalted butter cut into pieces80 g
-
sea salt1 pinch
-
sugar (optional)2 tsp
-
plain flour120 g
-
eggs3
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
23.2 mg
Proteína
1.8 g
Energia
299.9 kJ /
71.7 kcal
Gordura
4.7 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
2.6 g
Hidratos de carbono
5.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Lemon meringue tarts
25h 30min
Sable choux with lime ganache
26h
Profiteroles
2h
Chocolate ganache
20min
Quick puff pastry
1h 20min
Sweet shortcrust pastry
1h 50min
Crème pâtissière
15min
Choux Pastry
2h
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min
Chocolate salted caramel petit fours
7h 10min
Salted caramel sauce
40min
Portuguese-style custard tarts
40min