Dispositivos e acessórios
Peppermint chocolate brownie cheesecake
Preparação 15min
Total 1h 5min
16 portions
Ingredientes
Cheesecake
-
cream cheese600 g
-
white sugar165 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
eggs2
-
egg yolk1
Brownie
-
unsalted butter150 g
-
dark chocolate melts120 g
-
eggs3
-
raw sugar250 g
-
peppermint oil (food grade) (see Tips)3 drops
-
plain flour130 g
-
cocoa powder20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 16 portions
Sódio
2980.8 mg
Proteína
118.14 g
Energia
26764 kJ /
6372 kcal
Gordura
415.86 g
Fibra
11.96 g
Gordura saturada
254.4 g
Hidratos de carbono
569.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Celebration cakes
14 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chocolate ice cream
24h 20min
Chocolate Rolls (Anna) Metric
2h 30min
Soft cinnamon doughnuts
50min
Chocolate truffle cake
2h 15min
Black forest cake
5h
Banoffee arctic roll
28h 40min
Cheesecakes in jars
4h
Cotton soft Japanese cheesecake
1h 45min
Steamed white chocolate cheesecake
25h 20min
Super Soft Cinnamon Rolls
1h 35min
Pizza pockets
1h 50min
Hazelnut chocolate brioche
2h