Dispositivos e acessórios
Spaghetti carbonara
Preparação 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)60 g
-
pecorino cheese (optional)30 g
-
eschalot or brown onion30 g
-
pancetta or bacon, cut into cubes (5 mm)150 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
water1200 g
-
salt¾ tsp
-
dried spaghetti350 g
-
eggs3
-
egg yolk (optional)1
-
ground black pepper2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1301.6 mg
Proteína
29.2 g
Energia
2326.5 kJ /
553.9 kcal
Gordura
19.4 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
7.1 g
Hidratos de carbono
63.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Aussie potato salad
1h 30min
Bolognese sauce
40min
Shepherd's pie
55min
Poached eggs
25min
Mashed potatoes
40min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Meatballs with tomato sauce
40min
Lasagne bolognese
2h 30min
Boiled pasta
20min
One pot pasta with chorizo
35min
Chicken and prawn noodles
30min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30min