Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 80 g celery, trimmed and cut into pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 carrot (approx. 170 g), cut into pieces (2 cm)
- 1 brown onion (approx. 180 g), cut into halves
- 50 g olive oil
- 250 g pork mince (coarsely minced - see Tips)
- 250 g beef mince (coarsely minced - see Tips)
- 1 fresh bay leaf
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 1 tbsp dried oregano
- 50 g red wine
- 100 - 150 g tomato paste
- 400 g canned chopped tomatoes
- 1 sprig fresh basil, leaves only, for serving (optional)
- 100 g Parmesan cheese, grated, for serving (optional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2500 kJ / 597.5 kcal
- Proteína
- 32.5 g
- Hidratos de carbono
- 13.6 g
- Gordura
- 45 g
- Gordura saturada
- 15.5 g
- Fibra
- 3.5 g
- Sódio
- 512.8 mg
Receitas alternativas
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30min
Butter chicken
55min
Bolognaise sauce for two
20 min
Boiled rice
25 min
Chicken pesto pasta
30min
Shepherd's pie
55min
Poached eggs
25 min
Mashed potatoes
40min
Meatballs with tomato sauce
40min
Spaghetti carbonara
35 Min
Lasagne bolognese
2h 30 min
Boiled eggs
20 min