
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 120 g unt nesărat moale, plus pentru uns
- 160 g pere (cca. 2) decojite, fără cotor, tăiate bucăți (1 cm)
- 1 linguriță zeamă de lămâie
- 60 g zahăr brun deschis
- 1 ou mare (63-73 g)
- 50 g sirop auriu
- ½ linguriță praf de copt
- 100 g făină cu agent de creștere
- 25 g cacao pudră
- 1000 g apă pentru gătire la aburi
- Nutrição
- por 1 porție
- Energia
- 362 kcal / 1513 kJ
- Proteína
- 5.5 g
- Gordura
- 15.6 g
- Hidratos de carbono
- 49.9 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Chifle la Varoma
2h 10min
Batoane de pește
Nenhuma avaliação
Cordial de ghimbir
Nenhuma avaliação
Cod sous-vide, risotto cu sfeclă roșie și citronelă
Nenhuma avaliação
Iaurt de băut Stracciatella
12h
Budinci lipicioase cu caramel
1h
Pere în vin roșu
3h 20min
Supă de legume cu paste, Ruladă de porc cu legume, Budincă, Brioșe
1h 40min
Spaghetti cu ton
40min
Mere cu sos de zabaglione cu cidru
40min
Spaghettini cu usturoi, ulei și roșii cherry
25min
Ochiuri la aburi
15min