Barley Risotto with Beef Short Ribs
TM6 TM5

Barley Risotto with Beef Short Ribs

4.0 (24 avaliações )

Ingredientes

Beef Short Ribs

  • 4 beef short ribs (approx. 37 oz)
  • 2 tbsp extra virgin olive oil
  • 2 tsp salt, to taste
  • ½ tsp ground black pepper, plus extra to garnish

Risotto

  • 2 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • 5 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra to garnish
  • 8 oz cremini mushrooms, quartered
  • 8 oz pearl onions, thawed if frozen
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • 8 oz pearl barley, washed and drained
  • 3 oz dry white wine
  • 18 oz beef stock
  • ½ tsp salt, to taste
  • 1 oz unsalted butter

Nutrição
por 1 portion
Energia
3782 kJ / 904 kcal
Proteína
65 g
Hidratos de carbono
54 g
Gordura
49 g
Gordura saturada
15 g
Fibra
10 g
Sódio
2302 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas