Dispositivos e acessórios
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
Preparação 10min
Total 55min
10 portions
Ingredientes
-
beef tenderloin (4-5 lb)65 - 80 oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
vegetable oil2 tbsp
-
Dijon mustard6 tbsp
-
Parmesan cheese4 oz
-
white wine3 ½ oz
-
thyme, fresh5 sprigs
-
heavy whipping cream10 oz
-
unsalted butter2 oz
-
horseradish sauce, jarred2 oz
-
fresh rosemary to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
668 mg
Proteína
54 g
Energia
2377 kJ /
568 kcal
Gordura
36 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
17 g
Hidratos de carbono
4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Chicken Enchiladas
40min
Slow Cooked Pork in Salsa Verde
5h 45min
Beef and Broccoli Sauté
30min
Mongolian Beef with Rice and Steamed Orange Cake
1h 15min
Carnitas
50min
Chicken Enchiladas
40min
Pork Tortas
2h 20min
Pork Gyros with Tzatziki
15min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40min
Coffee Shop Egg Bites
50min
Tinga de Pollo
40min