Dispositivos e acessórios
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
Preparação 10min
Total 55min
10 portions
Ingredientes
-
beef tenderloin (4-5 lb)65 - 80 oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
vegetable oil2 tbsp
-
Dijon mustard6 tbsp
-
Parmesan cheese4 oz
-
white wine3 ½ oz
-
thyme, fresh5 sprigs
-
heavy whipping cream10 oz
-
unsalted butter2 oz
-
horseradish sauce, jarred2 oz
-
fresh rosemary to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
668 mg
Proteína
54 g
Energia
2377 kJ /
568 kcal
Gordura
36 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
17 g
Hidratos de carbono
4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Roasted Pork Loin (Betty)
1h 35min
Shrimp Scampi
40min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Caesar Salad
30min
Sausage Stuffed Mushrooms
1h 20min
Shrimp and Grits
1h 50min
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45min
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
50min
Ham and Cream Cheese Spread
10min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35min
Thanksgiving Gravy
20min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50min