Dispositivos e acessórios
Shaved Brussels Sprouts Salad
Preparação 15min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
Dressing
-
vegetable oil6 oz
-
lemon juice2 oz
-
red wine vinegar1 oz
-
Dijon mustard1 tbsp
-
1 tsp agavehoney1 tsp
-
salt to taste¾ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
Salad
-
Brussels sprouts trimmed18 oz
-
fennel bulb trimmed, cut into pieces that fit into feeder tube1
-
red onion cut into wedges2 oz
-
dried cranberries3 oz
-
sliced almonds3 oz
-
Parmesan cheese2 oz
-
lemon thin peel only, no white pith1
-
fresh parsley, leaves only¼ bunch
-
lemon cut into wedges to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
741 mg
Proteína
15.3 g
Energia
2950.5 kJ /
705.2 kcal
Gordura
57.9 g
Fibra
11.5 g
Gordura saturada
9.4 g
Hidratos de carbono
43.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spring Garden
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Winter Citrus and Beet Salad
20min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20min
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1h 5min
Fish Ceviche
3h 25min
Grated Carrot Salad
10min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1h 25min
Sautéing 7 oz Zucchini
20min
Berry Dream (TM6/7)
10min
Texas Caviar
15min