Dispositivos e acessórios
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
Preparação 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
russet potato (approx. 12 oz)1
-
broccoli stems12 oz
-
extra virgin olive oil divided1 oz
-
salt plus extra to season, to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to season, to taste¼ tsp
-
Parmesan cheese1 oz
-
yellow onions in pieces4 oz
-
celery in pieces2 oz
-
carrots in pieces2 oz
-
garlic clove1
-
28 oz vegetable broth, (see Tip)onion skin broth, homemade (see Tip)28 oz
-
crème fraîche4 oz
-
green onions thinly sliced2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1237 mg
Proteína
8 g
Energia
1305 kJ /
312 kcal
Gordura
20 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
9 g
Hidratos de carbono
29 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
No Waste
13 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Refresh and Revitalize
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Black Tahini Banana Bread
1 Std. 20 Min
Hungarian Mushroom Soup
35 Min
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45 Min
Broccoli Red Lentil Soup
25 Min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15 Min
Basic Soup Purée
45 Min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 Min
French Onion Soup
1 Std. 10 Min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1 Std. 10 Min
Broccoli and Cheddar Soup
40 Min
Mushroom and Wild Rice Soup
30 Min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
45 Min