Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
TM6 TM5

Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins

4.7 ( 37 avaliações )

Ingredientes

  • 1 russet potato (approx. 12 oz)
  • 12 oz broccoli stems
  • 1 oz extra virgin olive oil divided
  • 1 tsp salt plus extra to season, to taste
  • ¼ tsp ground black pepper plus extra to season, to taste
  • 1 oz Parmesan cheese
  • 4 oz yellow onions in pieces
  • 2 oz celery in pieces
  • 2 oz carrots in pieces
  • 1 garlic clove
  • 28 oz onion skin broth, homemade (see Tip)
    ou 28 oz vegetable broth
  • 4 oz crème fraîche
  • 2 green onions thinly sliced

Nutrição
por 1 portion
Energia
312 kcal / 1305 kJ
Proteína
8 g
Gordura
20 g
Hidratos de carbono
29 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
9 g
Sódio
1237 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas