Dispositivos e acessórios
Gnocchi
Preparação 30min
Total 1h 40min
8 portions
Ingredientes
-
plain flour or baker's flour180 g
-
water600 g
-
potatoes (e.g. Ruby Lou, Royal Blue, Coliban) peeled, cut into slices (2-3 cm)500 g
-
semolina2 tbsp
-
egg1
-
salt to taste
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
432.9 mg
Proteína
5.1 g
Energia
590 kJ /
140.5 kcal
Gordura
1 g
Fibra
1.3 g
Gordura saturada
0.2 g
Hidratos de carbono
26.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Profiteroles
2h
Baguette
3h 45min
Jalapeño and corn croquettes with chipotle mayonnaise
25h 20min
Focaccia
2h 5min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40min
Béchamel sauce
20min
Fresh pasta dough
1h
Ricotta and polenta chips
2h 20min
The Great Aussie "bite"
8h 35min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min
Ricotta dumplings with napoli sauce
55min
Ricotta gnocchi
2h