Dispositivos e acessórios
Gnocchi
Preparação 30min
Total 1h 40min
8 portions
Ingredientes
-
plain flour or baker's flour180 g
-
water600 g
-
potatoes (e.g. Ruby Lou, Royal Blue, Coliban) peeled, cut into slices (2-3 cm)500 g
-
semolina2 tbsp
-
egg1
-
salt to taste
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
432.9 mg
Proteína
5.1 g
Energia
590 kJ /
140.5 kcal
Gordura
1 g
Fibra
1.3 g
Gordura saturada
0.2 g
Hidratos de carbono
26.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Baguette
3h 45min
Ricotta dumplings with napoli sauce
55min
Jalapeño and corn croquettes with chipotle mayonnaise
25h 20min
Hollandaise sauce
15min
Focaccia
2h 5min
Béchamel sauce
20min
Quiche Lorraine
45min
Fresh pasta dough
1h
Milanese risotto
25min
Ricotta gnocchi
2h
Eggplant involtini with risotto
1h 55min
Classic mushroom risotto
30min