Cotlet de porc sous-vide

Cotlet de porc sous-vide

5.0 5 avaliações
Preparação 20min
Total 2h
2 porții

Ingredientes

  • cotlete de porc, cu os (350 g fiecare, 3,5 cm grosime)
    2
  • apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
    1400 g
  • zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
    30 g
    1 linguriță rasă vitamina C
  • unt
    1 lingură

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 porție

Energia 521 kcal / 2181 kJ
Proteína 77 g
Gordura 23 g
Hidratos de carbono 0 g
Fibra 0 g
Gordura saturada 11 g
Sódio 228 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...