Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 4 pulpe superioare de pui, cu piele și os, (180 g fiecare, 3 cm grosime)
- 1400 g apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
-
30
g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
ou 1 linguriță rasă vitamina C - 1 lingură unt
- Nutrição
- por 1 porție
- Energia
- 1020 kJ / 244 kcal
- Proteína
- 23 g
- Hidratos de carbono
- 0 g
- Gordura
- 17 g
- Gordura saturada
- 6 g
- Fibra
- 0 g
- Sódio
- 119 mg
Receitas alternativas
Orez tip jasmine, fiert
35min
Chiftele din carne de vită și feta
1 Std. 20 Min
Boeuf bourguignon; Budincă de lămâie cu sirop de lămâie
Nenhuma avaliação
Ouă umplute
25min
Piept de pui sous-vide
Nenhuma avaliação
Piept de rață sous-vide
Nenhuma avaliação
Medalioane de vițel sous-vide
Nenhuma avaliação
Cotlet de porc sous-vide
2 Std.
Chifteluțe cu sos BBQ de căpșune
45 Min
Cod cu fistic și cușcuș
Nenhuma avaliação
Orez basmati fiert
35min
Tocăniță de cartofi cu carne de vită
1 Std. 10 Min