Dispositivos e acessórios
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
cured ham (e.g. prosciutto), cut into pieces (1 cm)100 g
-
chorizo cut into slices (1 cm)100 g
-
brown onion cut into halves120 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
canned whole tomatoes400 g
-
salt½ tsp
-
dried oregano (optional)½ tsp
-
water600 g
-
dried pasta (e.g. penne or any other similar short pasta)350 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1206.8 mg
Proteína
27.7 g
Energia
2547.6 kJ /
606.6 kcal
Gordura
22.8 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
7.4 g
Hidratos de carbono
70.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Basic Cookbook
183 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Pasta with tuna
30 min
Shepherd's pie
55 min
Chicken velouté meal
40 min
Butter chicken
55 min
Poached eggs
25 min
Mashed potatoes
40 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Spaghetti carbonara
35 min
Lasagne bolognese
2 h 30 min
Chorizo and chicken pasta
50 min
Classic mushroom risotto
30 min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 min