
Dispositivos e acessórios
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
cured ham (e.g. prosciutto), cut into pieces (1 cm)100 g
-
chorizo cut into slices (1 cm)100 g
-
brown onion cut into halves120 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
canned whole tomatoes400 g
-
salt½ tsp
-
dried oregano (optional)½ tsp
-
water600 g
-
dried pasta (e.g. penne or any other similar short pasta)350 g
Nutrição por 1 portion
Energia
606.6 kcal /
2547.6 kJ
Proteína
27.7 g
Gordura
22.8 g
Hidratos de carbono
70.3 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
7.4 g
Sódio
1206.8 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

The Basic Cookbook
183 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia