Dispositivos e acessórios
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
cured ham (e.g. prosciutto), cut into pieces (1 cm)100 g
-
chorizo cut into slices (1 cm)100 g
-
brown onion cut into halves120 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
canned whole tomatoes400 g
-
salt½ tsp
-
dried oregano (optional)½ tsp
-
water600 g
-
dried pasta (e.g. penne or any other similar short pasta)350 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1206.8 mg
Proteína
27.7 g
Energia
2547.6 kJ /
606.6 kcal
Gordura
22.8 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
7.4 g
Hidratos de carbono
70.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Basic Cookbook
183 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Shepherd's pie
55min
Butter chicken
55min
Mashed potatoes
40min
Meatballs with tomato sauce
40min
Spaghetti carbonara
35min
Lasagne bolognese
2h 30min
One pot pasta with chorizo
35min
Sausage ragu with orecchiette
1h
Tomato basil chicken stew
35min
Penne and vegetables
35min
Bolognese sauce
40min
Chorizo and chicken pasta
50min