Dispositivos e acessórios
Antonio Bachour: Passion Fruit Fondue with Brioche and Tropical Fruit
Preparação 30min
Total 4h 30min
8 portions
Ingredientes
Brioche
-
bread flour plus extra to dust6 ½ oz
-
large eggs2
-
egg yolks from large eggs4
-
sugar1 oz
-
glucose (see Tip)1 ½ tsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
whole milk½ oz
-
salt½ tsp
-
unsalted butter diced, chilled, plus extra to grease3 oz
-
egg yolk from a large egg, whisked1
Fondue
-
3 oz milk chocolate, 40%, high quality chunks or chipsValrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)3 oz
-
1 oz dark chocolate, 64%, high quality chunks or piecesValrhona chocolate Manjari 64% dark chocolate (see Tip)1 oz
-
heavy whipping cream4 oz
-
passion fruit purée2 oz
-
1 oz apricot nectarliqueur apricot1 oz
-
tropical fruit to serve (e.g. mango, banana, pineapple, starfruit, kiwi, dragon fruit, papaya)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
184 mg
Proteína
9 g
Energia
1787 kJ /
427 kcal
Gordura
24 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
13 g
Hidratos de carbono
45 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Japanese Ramen Noodle Soup
1h 15min
Crème Caramel
3h 50min
Japanese Souffle Pancakes
40min
Crème Pâtissière
15min
Black Tahini
20min
Tuna Tartare
40min
Chaga Mushroom and Chocolate Muffins
1h
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts
3h 45min
Caramel Peach Kringle
2h 55min
Budín de Pan Cubano (Bread Pudding)
3h
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3h 40min
Double Pie Dough
2h 10min