Dispositivos e acessórios
Pumpkin Soup with Crispy Chickpeas
Preparação 20min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
Crispy Chickpeas
-
chickpeas drained (15 oz ea.)2 cans
-
extra virgin olive oil½ oz
-
maple syrup½ oz
-
brown sugar½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
garlic powder½ tsp
-
paprika½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Pumpkin Soup
-
garlic cloves2
-
olive oil½ oz
-
salt1 tsp
-
dried sage½ tsp
-
32 oz kabocha squash, peeled, diced (½ in.)small sugar pumpkin peeled, diced (½ in.)32 oz
-
vegetable stock20 oz
-
feta cheese crumbled3 oz
-
fresh sage leaves to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
9 g
Energia
899 kJ /
215 kcal
Gordura
8 g
Fibra
6 g
Hidratos de carbono
29 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Seasonal Squash
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Butternut Squash and Apple Soup
30min
Carrot Hummus
15min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min
Carrot Ginger Soup
20min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40min
Ancient Grain Bread
2h 30min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50min
Pumpkin Curry
45min
Vegetarian Lasagna
2h 30min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1h 5min