
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 120 gramů cibule napůl
- 2 stroužky česneku
- 20 gramů másla
- 1 čajová lžička červené papriky mleté
- 15 gramů hladké mouky
- 800 gramů vody
-
2
kostky zeleninového bujónu (pro 0.5l vody)
ou 2 vrchovaté čajové lžičky dochucovací pasty domácí, zeleninové - 250 gramů fazolek zelených čerstvých
- 1 čajová lžička soli
- 200 gramů brambora na kostičky (2 x 2 cm)
- 250 gramů smetany
- Nutrição
- por 1 porce
- Energia
- 229 kcal / 958 kJ
- Proteína
- 7.1 g
- Gordura
- 13 g
- Hidratos de carbono
- 20.6 g
- Fibra
- 3.1 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30min
Hrstková polévka
10h 40min
Polévka z bílých fazolí
35min
Kedlubnová polévka
35min
Koprová polévka
20min
Hermelínová polévka se žampiónovou směsí
30min
Česneková polévka
20min
Fazolová polévka s klobásou
35min
Čočková polévka
1h 35min
Kapustová polévka s pálivou klobásou
35min
Drožďová polévka s pórkem
40min
Kmínová polévka s bramborami
30min