Dispositivos e acessórios
Carrot and Chickpea Spread
Preparação 10min
Total 15min
10 portions
Ingredientes
-
olive oil60 g
-
carrots peeled, cut in pieces (2 cm)250 g
-
onions quartered100 g
-
honey20 g
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
tinned chickpeas drained, rinsed (drained weight)245 g
-
tahini100 g
-
lemon juice20 g
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
270 mg
Proteína
3.8 g
Energia
706.6 kJ /
168.9 kcal
Gordura
12.1 g
Fibra
3.4 g
Gordura saturada
1.6 g
Hidratos de carbono
13.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Feed the Love
22 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
White Bean and Feta Dip
5min
Sumac-spiced Houmous
5min
Best Basic Houmous
5min
Carrot and Coriander Soup
25min
Buckwheat Crispbread
1h 30min
Pea and Mint Soup
20min
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50min
Sweet Potato Soup with Star Anise
45min
Curried Parsnip Soup
30min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45min
Butternut Squash and Coconut Soup
30min
Red Pepper and Tomato Soup
30min