
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Chilli Oil
- 200 g olive oil
- 1 Tbsp dried chilli flakes
-
2
dried red chillies whole
ou 2 fresh red chillies long, ends removed
Bean Purée
- 3 garlic cloves unpeeled
- 40 g olive oil
- 30 g lemon juice
- 800 g tinned cannellini beans rinsed and drained (weight is pre-draining)
- ½ fresh red chilli deseeded if preferred and cut in halves (opcional)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- ½ tsp dried rosemary
- ½ tsp dried oregano
- ¼ tsp smoked paprika to taste
- ¼ tsp sea salt to taste
- ¼ tsp ground black pepper to taste
Assembly
- 40 - 50 g anchovy fillets, in oil drained and separated
- 1 baguette thinly sliced and toasted
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 127 kcal / 535 kJ
- Proteína
- 3.5 g
- Gordura
- 8.5 g
- Hidratos de carbono
- 8.5 g
- Fibra
- 2 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Fennel Risotto
35min
Baba Ganoush
1h
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Gazpacho
1h 15min
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5h 20min
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1h 30min
Almond Tuiles
1h 30min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45min
Tarte tatin
2h